Nicolette Besemer, voorzitter van belangenvereniging voor gehandicapten, chronisch zieken en ouderen Onbeperkt West, steunt bewonersinitiatief De Groene Loper.
Onbeperkt west
Op De Stem van West schrijft mevrouw Besemer: ‘Ik ben voorzitter van Onbeperkt West en de straat is voor ons heel erg onveilig. Ik stel voor om geen vrijliggende fietspaden te doen maar van de straat een Fietsstraat te maken waar auto’s te gast zijn en heel brede stoepen zodat mensen veilig kunnen lopen. Goede met VRI beveiligde zebra zodat je eindelijk weer veilig deze straat durft over te steken. En groen bij zijn wij natuurlijk altijd voor.’
Op Facebook voegt zij daar aan toe: ‘De Witte de Withstraat was altijd voor ons een heel gevaarlijke staat en nu de tram verdwijnt zijn er veel meer mogelijkheden <…> Het is belangrijk dat dit idee veel stemmen krijgt want in de Verkeerscommissie is namelijk anders besloten. Geen beveiligde zebra’s bijvoorbeeld. Zelf vind ik brede stoepen belangrijker dan vrijliggende fietspaden in deze straat. Vandaar mijn aanbeveling.’
 
 

Please follow and like us: