De drempel in het noordelijke deel van de Witte de Withstraat, ter hoogte van de Filips van Almondestraat, is gisteren weer verwijderd door het Stadsdeel. Dit is gedaan naar aanleiding van een klacht. 
20180314_180245
De locatie waar tot gisteren de drempel lag.
De drempel was afgelopen november geplaatst, nadat er een auto op de zijkant was beland door te hard rijden. 1 vrouw raakte hierbij ernstig gewond.
De drempel van het type ‘speedbump’, die doorgaans tijdelijk wordt gebruikt,  leidde tot trillingen in een woning wanneer er zwaar verkeer door de straat reed. De verwijderde drempel was de enige drempel in het noordelijke deel van de straat, tussen het plein en de Jan Evertsenstraat.
Het is nog niet bekend of en zo ja, wanneer er weer maatregelen worden genomen om de snelheid in dit deel van de straat te verlagen.

Please follow and like us: