De Gemeente Amsterdam heeft het officiële besluit om de Witte de Withstraat een 30 KM zone te maken, bekendgemaakt. Ook is verkeer langer dan 12 meter straks niet meer welkom. Op de situatieschetsen is te zien dat er straks dubbele sluizen worden geplaatst door de hele straat, totdat de definitieve herinrichting plaatsvindt.

De hekken in het noordelijke deel van de straat worden binnenkort verwijderd. Daarna worden er nieuwe (lagere) objecten geplaatst, waardoor de situatie overzichtelijker wordt, maar voorrang verlenen aan tegemoet komende auto’s nog steeds nodig is. Omdat de objecten aan beide kanten van de weg komen, kunnen de langste vrachtwagens er niet meer doorheen. Die krijgen dan ook een inrijverbod.

Situatieschetsen

De situatie komt er als volgt uit te zien:

 

Please follow and like us: